• ZH01-5
  • ZH02-3
  • ZH03-3

Kunaon urang:

  • about-us
    Pabrikan ngadamel kertas sareng ngolah skala ageung diaudit ku organisasi pihak katilu, sistem kualifikasi sareng sertifikasi lengkep FSC & ISO
  • about-us
    Produk kertas aman & ramah lingkungan saluyu sareng standar EU & USA, sumber kertas anu tiasa dilacak sareng QC prosés lengkep
  • about-us
    Ayana global sareng jaringan pamasaran, khususna pasar Amérika Serikat sareng Éropa.

Produk Kami

Tentang Kami

Fengcheng Zhonghe Paper Products Co., Ltd mangrupikeun produsen utama panutup korsi wc kertas sareng produk kertas anu sanés. Kusabab didirikeun taun 1999, Produk Kertas Fengcheng Zhonghe parantos ngajaga pamekaran gancang sareng inovasi konstan, sareng teras-teras ngaraos kaluaran produksi langkung luhur sareng pangsa pasar ékspor anu langkung ageung. Produk Kertas Fengcheng Zhonghe mangrupikeun perusahaan sertifikasi ISO9001 sareng ISO14001, sareng ngaluluskeun aduit lengkep Biro Veritas (BV) dina hal QSA, SER sareng masalah Kaamanan.

Diajar deui
  • IMG_20200405_1055353
  • IMG_20200405_1055543
  • New-production-line-2Fengcheng-factory

Produk Anyar