1/2 Lipat Kertas Cover Korsi Toilet Pakai- Tipe bungkus ngaleutikan

Pedaran pondok:

1) Kualitas & Palayanan: Kami ngurus kualitas produk dina raraga nyayogikeun jasa anu saé pikeun konsumén. 2) Harga: Dina raraga ngalayanan langkung saé pikeun palanggan kami urang teras-terasan milarian jalan pikeun ngirangan harga. 3) Palayanan Khusus: Di dunya anu kompetitif ieu kami salawasna nyayogikeun tawaran promosi ka palanggan pikeun pelanggan janten tiasa ngahemat jumlah anu saé.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Bahan 13-17GSM, 100% Pulp parawan atanapi pulp didaur (Warna Bodas)
Ngepak 1/2 Melu, 250 ± 5 pcs per bungkus, 2 bungkus ngaleutikan, 10 * 2 bungkus per karton
Ukuran Kertas 425x360mm
Nyetak logo  percetakan warna pinuh

Serives kami

1) Kualitas & Palayanan: Kami ngurus kualitas produk dina raraga nyayogikeun jasa anu saé pikeun konsumén kami.

2) Harga: Dina raraga ngalayanan langkung saé pikeun palanggan kami kami salawasna milarian cara pikeun ngirangan harga.

3) Palayanan Khusus: Di dunya anu kompetitif ieu kami salawasna nyayogikeun tawaran promosi ka palanggan kami janten palanggan kami tiasa ngahemat jumlah anu saé.

Kauntungan urang

Ieu mangrupikeun sistem panutup korsi jamban sekali anu kreatif anu nyayogikeun masalah masarakat pikeun kabersihan jamban sareng kabersihan diri. Panutup korsi WC Zhonghe's Disposable tiasa ngajantenkeun ngajaga jamban langkung gampang sareng langkung hemat biaya. Ngagaduhan korsi jamban Zhonghe di jamban bakal ngabantosan nyayogikeun nasabah sareng staf anu paling saé mungkin.

  • Ngamajukeun Sanitasi: nyayogikeun panghalang pelindung antara individu sareng korsi wc.
  • Cekap: Dispéksi hiji-hiji ngan ukur ku sintreuk jari
  • Gampang Dipaké: Henteu diperyogikeun, dicabak atanapi dibukaan. Langsung ti dispenser kana korsi wc.
  • Pembuangan saderhana: Bagian tengah die cut sareng otomatis narik korsi jamban nutupan solokan pas wc diucurkeun.
  • Ramah lingkungan: Lengkep leyur cai, aman pikeun sadaya sistem pipa.

1) MOQ: Kami tiasa nyayogikeun anjeun jumlah anu anjeun pikahoyong.

2) OEM: Urang tiasa ngahasilkeun barang sakumaha sarat konsumén.

3) palayanan: Kami langkung merhatoskeun DINA PENGIRIMAN WAKTU & KUALITAS .

Kami nyayogikeun jasa anu saatos saatos nampi paréntah anjeun:

1) Salila produksi kami ngatur sampel pisan sakumaha sarat konsumén, maka kami ngirimkeun conto poto sareng sampel ka cusomter pikeun disatujuan.

2) Saatos bérés produksi kami ngirimkeun sampel ka cusomer pikeun mariksa, saatos persetujuan pelanggan kami ngintunkeun barang ka konsumén.

3) Saatos palanggan nampi barang kami parios sareng nyandak susulan anu diperyogikeun sareng konsumén pikeun méréskeun sababaraha kasalahan alit di tempat salajengna.

PAKEJEUN DETAIL:

CARTONS - Ékspor Packing pantes

Pangiriman:

TNT, UPS, DHL, FedEx, Pangiriman udara, Pangiriman laut ...

Kertas Sampul Korsi Toilét Anu Sekali Pakai - Pakét ngaleutikan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali