1/2 Cover Kertas Toilet Kursi Toilet, Parawan

Pedaran pondok:

Kertas panutup korsi jamban mangrupikeun produk anu bersih, aman sareng bersih anu didamel tina bubur murni anu diimpor salaku hiji kertas sadidinten. Kertas panutup korsi jamban mangrupikeun produk anu bersih, aman sareng bersih anu didamel tina bubur murni anu diimpor. Digunakan sacara lega di jamban di Éropa, Amérika Serikat sareng nagara maju sanés. Produk ieu aya hubungan langsung sareng kulit, misahkeun baktéri sareng tiis sareng nyegah panyebaran panyakit tepa. Produk ieu ngagaduhan fitur sapertos disposable, dikumbah ku cai saatos dianggo, dégradasi gancang cai sareng henteu nyolok WC. Mangrupikeun produk anu aman sareng ramah lingkungan.


  • Pulp kertas: 100% serat parawan
  • Beurat: 13g / m2, 14g / m2, 15g / m2,18g / m2, 20g / m2
  • Ukuran: 425mm * 360mm, atanapi ukuran khusus
  • Paking: 250 pcs / box, 20 box / karton; atanapi paking adat
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Katerangan

    Kertas panutup korsi jamban mangrupikeun produk anu bersih, aman sareng bersih anu didamel tina bubur murni anu diimpor salaku hiji kertas sadidinten. Kertas panutup korsi jamban mangrupikeun produk anu bersih, aman sareng bersih anu didamel tina bubur murni anu diimpor. Digunakan sacara lega di jamban di Éropa, Amérika Serikat sareng nagara maju sanés. Produk ieu aya hubungan langsung sareng kulit, misahkeun baktéri sareng tiis sareng nyegah panyebaran panyakit tepa. Produk ieu ngagaduhan fitur sapertos disposable, dikumbah ku cai saatos dianggo, dégradasi gancang cai sareng henteu nyolok WC. Mangrupikeun produk anu aman sareng ramah lingkungan.

    Fitur Spésifikasi

    * Sampul korsi toilét kertas anu tiasa dianggo;

    * Air-land digunakeun pikeun panutup korsi anu tiasa dianggo: leyur cai, henteu bahaya pikeun kulit, ramah lingkungan.

    * Nyetak desain sérver server.

    * Panutup korsi tiasa dianggo sareng sanitasi.

    * Tarik bagian sapertos busur. Nyebarkeun sampulur teras disimpen dina korsi, pencét tombol siram saatos nganggo jamban.

    * Semprotkeun malah nepi ka sumebar dina tempat cicing dina urinoin kana pager, di jero giliran irisan létah sacara otomatis tumiba kana urinal di jero, kanggo nyegah cai semprot dugi kana cangkéng, sareng anggo nepi ka bérés, sareng ngumbah cai nyaéta sacara otomatis dicandak.

    * Cocog pikeun rumah sakit, bioskop, gim, pusat perbelanjaan, réstoran, hotél, tempat istirahat jalan tol, ruang konvensi, kantor pamaréntah, sakola, pesawat udara, feri komuter, karéta, bidét sareng unggal tempat sanés.

    Pek sampéan jamban jamban cocog pikeun jalma anu paduli kana kabersihan diri nalika nganggo fasilitas umum. Pakét ieu tiasa dianggo pikeun jalma-jalma anu nuju ngumbara, kémping, balanja, atanapi damel di fasilitas umum. Toilet sampul korsi gampang dipasang kana dompét, kotak sarung tangan, atanapi koper bawa. Jalma moal terang kaayaan toilét umum anu bakal aya atanapi upami éta bakal aya panutup korsi toilét sayogi. Ngagaduhan jamban tuang sampul di tangan bakal ngajamin panghalang pelindung tina jok toilét umum. Masing-masing korsi korsi toilét bungkus ngandung jok jamban. Toilet korsi panutup Gampang dianggo, merenah, sareng aranjeunna sacara otomatis dibuang sakali jamban dikucuran.

    Paking cara panutup korsi wc: kotak karton bodas jero, karton luar bergelombang. Ékspor palét standar opsional.

    Jasa percetakan: Zhonghe Paper Products nyayogikeun percetakan masing-masing atanapi percetakan OEM dina kotak sareng karton.

    Jumlah kuantitas: 1750 karton dina 40'HC, 750 karton dina 20'GP.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali