1/4 Melu Perlindungan Hygienic Disposable Flushable

Pedaran pondok:

Produk WC & Kebersihan Toilét anjeun sareng kabersihan sacara umum ngagaduhan peranan penting pikeun kepuasan karyawan, tamu, sareng panyewa. Anduk kertas umum kami, kertas toilet, panutup korsi toilét sareng produk kabersihan tangan sareng awak ngabantosan nyegah panyebaran kuman sareng ngajagi tina kontaminasi silang. Kaamanan & Perlindungan Pribadi Ningkatkeun produktivitas sanés hartosna ngorbankeun kaamanan. Dumasar kana hal anu urang sebut "rékayasa sentris-manusa," sarung tangan urang, kacamata kaamanan, sareng papakéan pelindung dirancang pikeun ngajagi fasilitas anjeun lancar sareng jalma-jalma anjeun aman.


Detil Produk

Tanda Produk

1/4 (Kuartal) Melu Toilet Toilet Cover Kertas Cover 

Ngaran Produk 1/4 Perlindungan Hygienic Melu Tutup Kertas Toilet Kertas Flushable
Bahan Bubur didaur
Melu 1/4 ngalipet
Ngepak 200 lembar / kotak, 25 kotak
Warna Bodas atanapi Coklat
Batin Ukuran Ukuran 26 * 205 * 32mm
Kasus luar Ukuran 41 * 27 * 36.5cm
NW / GW 11 / 12KG

 

Siram aranjeunna ka jamban saatos dianggo Dijieunna tina 100% kertas Virgin Pulp pikeun gampang dibuangan sareng sanitasi.

Jamban korsi toilét sampurna pikeun 1/4 tilepan korsi jamban dispenser.

Jamban korsi toilet ngagaduhan 200 lambar per bungkus, mastikeun yén dispenser henteu kedah dieusian teras-terasan.

Ngajaga kaayaan sakumaha kabersihan pikeun tamu.

Henteu kedah nyandak sampulna kaluar tina kotak, kantun cimata garis-garis anu titik-titik sareng tempatkeun sadayana kotak dina wadah tutup.

Ukuran lambaran: 425 * 360mm 

Fitur Spésifikasi:
* Sampul korsi toilét kertas anu tiasa dianggo;
* Air-land digunakeun pikeun panutup korsi anu tiasa dianggo: leyur cai, henteu bahaya pikeun kulit, ramah lingkungan.
* Nyetak desain sérver server.
* Panutup korsi tiasa dianggo sareng sanitasi.
* Tarik bagian sapertos busur. Nyebarkeun sampulur teras disimpen dina korsi, pencét tombol siram saatos nganggo jamban.
* Semprotkeun malah nepi ka sumebar dina tempat cicing dina urinoin kana pager, di jero giliran irisan létah sacara otomatis tumiba kana urinal di jero, kanggo nyegah cai semprot dugi kana cangkéng, sareng anggo nepi ka bérés, sareng ngumbah cai nyaéta sacara otomatis dicandak.
* Cocog pikeun rumah sakit, bioskop, gim, pusat perbelanjaan, réstoran, hotél, tempat istirahat jalan tol, ruang konvensi, kantor pamaréntah, sakola, pesawat udara, feri komuter, karéta, bidét sareng unggal tempat sanés.




  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali