1/4 Melu Toilet Toilet Kertas Kursi Cover, 125 pcs / box

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Disable Quarter Fold Sanitary Toilet Paper Kursi Cover

Detil Gancang
Tempat Asalna: Fengcheng, Cina
Nomer modél: ZH-1 / 4F125
Fitur: Disposable, Sustainable, Stocked, User-friendly
Paking: 125 pcs / box, 40 box per karton
Bahan: 14 -16g / m2 serat kai parawan
Tilepan: 1/4 barang: Toilet Paper Tissue Jumbo Roll
Kamampuhan Suplai: 40000 karton per bulan Dipak masing-masing sareng kaamanan

Adventage Produk

- Panjang tiasa dirobih dugi ka panjangna 

- Ply tiasa dirobih janten 1ply

Warna tiasa bodas & Kraft- Ékonomis sareng lingkungan

Rincian Desain

Nyerep cai kuat
 
- Harga kalapa & Pangiriman gancang
- 100% pulp kai parawan, 100% kertas daur ulang

Suplier Produsén Profesional

- Wilujeng sumping di pabrik kami pikeun ningali prosés produksi.- Harga pabrik sareng pangiriman gancang- OEM wilujeng sumping.
USE

Fengcheng Zhonghe Paper Products Ltd, salah saurang pabrik anu aktipitas ngadamel kertas sareng produk sanitary, parantos di kabutuhan kualitas luhur tina manajemen perusahaan, perusahaan ngagaduhan bengkel papermaking, kantor sareng pabrikna pikeun nyayogikeun desain lengkep pikeun syarat konsumén anu béda. 

Perusahaan parantos komitmen kana konsép "pelanggan heula" sareng "kualitas dijanjikeun", kami salawasna taat kana hubungan komunikasi sareng kerjasama anu saé sareng konsumén, narékahan pikeun kualitas sareng salamet dina iman anu saé. 

Kami gaduh tim penjualan profesional sareng departemen desainer nyalira. Unggal palanggan bakal kéngingkeun jasa pangsaéna di dieu. Penjualan tiasa muji produk anu paling cocog pikeun pasar lokal anjeun. Desain palanggan anjeun ogé disambut di dieu. Kami tiasa ngirim anjeun perenah desain dina waktos 12-24 jam. 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali