Tentang Kami

Fengcheng Zhonghe Paper Products Co., Ltd.

Ngeunaan Perusahaan

Fengcheng Zhonghe Paper Products Co., Ltd mangrupikeun produsen utama panutup korsi wc kertas sareng produk kertas anu sanés. Kusabab didirikeun taun 1999, Produk Kertas Fengcheng Zhonghe parantos ngajaga pamekaran gancang sareng inovasi konstan, sareng teras-teras ngaraos kaluaran produksi langkung luhur sareng pangsa pasar ékspor anu langkung ageung. Produk Kertas Fengcheng Zhonghe mangrupikeun perusahaan sertifikasi ISO9001 sareng ISO14001, sareng ngaluluskeun aduit lengkep Biro Veritas (BV) dina hal QSA, SER sareng masalah Kaamanan.

Produk Kertas Fengcheng Zhonghe nyetél fasilitas ngadamel kertas nyalira, ogé ngatur kualitasna tina sumberna. Dina 2018, urang sacara inovatif ngadegkeun garis produksi otomatis canggih sareng asalna ngarobah cara produksi tina manual ka produksi mesin otomatis. Produksi otomatisasi ageung ngajantenkeun kami nyayogikeun pangiriman épisién anu langkung luhur, kertas kualitas anu langkung saé sareng produk anu langkung ékonomi.

Produk Kertas Fengcheng Zhonghe tiasa ngahasilkeun séri produk kertas: 1/2 tilepan korsi jamban toilét, 1/4 tilepan korsi jamban, sampéan korsi jamban khusus, kertas dasar panutup korsi wc, kertas tisu, anduk kertas sareng kertas interleaving kaca, jst. Sistem QC lengkep, staf pamariksaan anu ngalaman sareng instrumen uji anu cekap ngajantenkeun produk kertas kami tiasa minuhan spésifikasi kualitas ketat sareng standar internasional. Kertas sampul jamban kami ngalangkungan tés SGS, RoHS. Kaseueuran produk kertas kami, khususna jok kertas jamban diekspor ka pasar USA sareng Éropa.

Tim perusahaan tina penjualan khusus sareng calo piagam, agén pamasaran piagam, manajer kapal pesiar, spesialis pamasaran sareng pagawé sadayana ngagaduhan gairah asli pikeun aya di laut sareng sacara koléktif ngagaduhan rupa-rupa pangalaman sareng élmu anu jauh ngalangkungan saha waé di industri.

Wisata Pabrik