Budaya Perusahaan

Kapercayaan & Budaya

Di Zhonghe Paper, kami yakin yén nyambungkeun kertas sareng inovasi tiasa ngahasilkeun cara énggal pikeun méréskeun tantangan sareng ngaleuwihan ekspektasi pelanggan. Kami yakin yén nyandak léngkah tambahan pikeun tanggung jawab sosial henteu nahan kami, tapi sabalikna ngabedakeun kami. Kami percanten kana ajén-inajén jalma kami, kana nilai unggal pagawé masing-masing sareng pangalaman anu béda, kasang tukang sareng sudut pandang. Kami yakin kana kakuatan bédana. Saban dinten, urang narékahan ngawangun budaya anu nganut inovasi, tanggung jawab sareng keragaman.

Budaya Perusahaan

1. Palanggan mimitina-Palanggan heula, Palanggan masihan kami roti

2. Tim kerjasama-Sasarengan sareng dibagi babarengan, jalma normal ngalakukeun hal-hal normal

3.Embrace ngarobah-Buka panangan pikeun ngarobah sareng teras-terasan kreatif

4. kaikhlas-kajujuran sareng integritas

5. Karep-positip sareng optimis, tong pernah nyerah

6. Dédikasi sareng bakti-propésional sareng dédikasi, teras-terasan milari anu langkung saé

7. Syukur-Sukur ka perusahaan, ka batur sapagawean sareng sobat

Visi perusahaan

Visi: Dunya terang naon anu urang laksanakeun, kréativitas ningkatkeun kahirupan

Sumanget : Fokus kana gawé babarengan tim sareng kolaborasi, wani dina éksplorasi sareng kreativitas. Entong pernah nyerah ka anggota tim mana waé, pikeun ngawangun masa depan anu cemerlang babarengan

Nilai: Kualitas anu saé mangrupikeun yayasan perusahaan kami, jasa anu efisien ngéléhkeun kiridit palanggan.

Konsép inti: Palanggan heula, staff kadua, shareholder katilu

Filsafat bisnis: kajujuran, inovasi kualitas unggul sareng strategi win-win.

Filsafat jasa: hormat ka konsumén, hormat kanyataan, hormat ka élmu

Tanggung jawab: Maksimalkeun pungsi kauntungan para nasabah, nyayogikeun padamelan kalayan karir anu suksés sareng nyumbang kana masarakat