Pangwangunan Perusahaan

Juni, 1999

Nyetél lokakarya mimiti kertas tilepan.

Pébruari 2000

Pertama kali ngekspor sampul korsi toilet ka pasar USA.

April, 2000

Pertama kali kéngingkeun Sistem Manajemen Mutu ISO-9001.

Okt, 2000

Ngadegkeun set munggaran mesin pembuat kertas pikeun ngahasilkeun kertas.

Mar, 2001

Siapkeun bengkel kadua tilepan sareng bungkus kertas.

Mei, 2001

Ngamimitian damel sareng Georgia-Pasipik pikeun nyayogikeun premium sampéan korsi wc.

Juli, 2002

Lulus bijil tina ISO14001 EMS.

Nov. 2003

Migawé bareng sareng China South Airline pikeun nyayogikeun kertas TSC penerbangan.

Sep .., 2004 

Digabungkeun sareng Fengcheng Paper-making facory langkung tina 40 taun sajarah.

Januari, 2005

Ngagabungkeun sareng sistem manajemen perusahaan tanggungan terbatas.

Pébruari, 2006

Pertama kali ngimpor pulp ti Rusia pikeun ningkatkeun kualitas.

Agustus, 2007

Ngenalkeun set kadua mesin pembuat kertas, ningkatkeun kaluaran kertas 40%.

Mar, 2009

 Ngadegkeun fasilitas produksi Lanqi.

Mei, 2010

Dilarapkeun pikeun langkung ti 20 patén-patén.

Désémber 2011

Nyetél cabang Shenyang.

April, 2012 

Ngagabung dina Asosiasi Industri Kertas Cina.

Pébruari, 2013

Lulus bijil ti Hi-tech Enterprise.

Mei, 2015

 Ngadegkeun Cabang Shanghai.

Juni, 2016

Dirancang sareng nyiptakeun mesin tilepan otomatis.

April, 2018

Ngadegkeun bengkel produksi otomatis.

Sep., 2018

Ngaronjatkeun sareng ningkatkeun mesin pembuatan kertas, dugi ka kapasitas produksi 800tons.

Mei, 2019

Gudang énggal didirikeun # 2, ningkatkeun luas 3560m2.

Juli, 2019

Gudang anu énggal didirikeun # 3, ningkatkeun luas 2940m2.

Désémber, 2019

Mimiti kéngingkeun sertipikat manajemén ISO45001 sareng ISO14001.

Maret, 2020

Ngaronjatkeun toko produksi pabrik Fengcheng