Panutup korsi jamban khusus

  • Sanitary Personal Seat Covers, hanging plate

    Kursi Pribadi Pribadi Saniter, piring gantung

    Panutup korsi jamban sanitasi cocog sareng sababaraha dispenser, kanggo dispensasi sakaligus
  • Lever Dispensed, Hanging Toilet Seat Cover

    Lever Dispaced, Ngagantung Toilet Seat Cover

    Lever Dispensed, Hanging Toilet Seat Cover ZH Disposable Toilet Seat Covers anu sampurna pikeun kamar mandi umum lalu lintas di gedong kantor, hotél, klub, mall balanja sareng akademi. Unggal bungkus ngagaduhan 250 korsi jamban anu tiasa dianggo sareng sayogi dina 1/2 lipat atanapi 1/4 kali lipat. Sampul korsi toilét anu tiasa dianggo nyaéta kelas industri, hiji lapisan, kertas gsm 13-18 lemes. Kursi jamban anu tiasa dianggo nyaéta 100% biodegradable sareng gancang siram. Dispenser pikeun panutup korsi toilet nganggo ...
  • Lever Dispensed Toilet Seat Cover

    Lever Dispaced Toilet Seat Cover

     Zhonghe Paper nyayogikeun kaayaan solusi seni pikeun ngamaksimalkeun produktivitas. Tamu anu nyeuseuh hoyong terang yén aranjeunna ngagaduhan alat pikeun tetep bersih sareng nyaman. Nawiskeun sanitasi ZH Toilet Seat Covers mangrupikeun cara anu pinter pikeun nunjukkeun anjeun jaga. Masing-masing tutup korsi wc bodas tiasa dianggo (kabeureumkeun), ngaluarkeun sakaligus dina kotak sareng masihan panangtayungan tamu anu tiasa dipercaya. Aranjeunna cocog sareng sababaraha dispenser anu dipasang dina témbok anu didesain kanggo tutup jamban, janten anjeun tiasa milih anu paling cocog pikeun bisnis anjeun.
  • 1/2 Fold Disposable Toilet Seat Cover Paper- Shrinked wrap type

    1/2 Lipat Kertas Cover Korsi Toilet Pakai- Tipe bungkus ngaleutikan

    1) Kualitas & Palayanan: Kami ngurus kualitas produk dina raraga nyayogikeun jasa anu saé pikeun konsumén. 2) Harga: Dina raraga ngalayanan langkung saé pikeun palanggan kami urang teras-terasan milarian jalan pikeun ngirangan harga. 3) Palayanan Khusus: Di dunya anu kompetitif ieu kami salawasna nyayogikeun tawaran promosi ka palanggan pikeun pelanggan janten tiasa ngahemat jumlah anu saé.