Tutup Kursi Toilet Kertas Pakai, Flushable, 5 bungkus, masing-masing 250 ct

Pedaran pondok:

GAYA HALF FOLD-Ieu korsi jamban anu tiasa di flushable mangrupikeun gaya satengah lipet supados aranjeunna gampang dileungitkeun tina karton. Ieu nyababkeun kirang diperyogikeun perjuangan sareng setrés nalika nyobian nyandak aranjeunna kaluar. Kertas Kursi Toilet Kertas Sekali Pakai Sareng Pelindung Flushable Kids & Balita Potty Pelindung Kursi Pelatihan dina Kardus Kotak Dispenser - Kanggo Toilet Wisata Umum Lalaki Awéwé Dewasa, 5 bungkus, 250 per unggal Tujuan kami pikeun ngabantosan anjeun nyiptakeun lingkungan anu bersih, aman sareng produktip.


Detil Produk

Tanda Produk

Janten unggal kamar mandi raoseun sapertos anjeun di bumi sareng sampéan korsi toilét kertas anu merenah ieu. Ngan dina hiji harga murah, anjeun tiasa mésér 1250 total sampul. Masing-masing bungkus nyertakeun 250 panutup jamban janten anjeun henteu kedah teras-teras nyimpen deui.

Panutup korsi gaya satengah lipatan ieu ngajantenkeun aranjeunna gampang dicabut tina kotak sareng dibéréskeun pikeun panggunaan gancang, tanpa usaha sateuacan miceun aranjeunna atanapi siram. Kusabab sipatna biodegradable, jok toilét anu ramah lingkungan ieu moal ngarugikeun lingkungan sareng masihan anjeun saeutik katenangan.

Beurat: 14g / m2, 15g / m2, 16g / m2,17g / m2
Paking: 200 pcs / box, 25 box / case
Pulp kertas: 100% serat parawan atanapi pulp didaur
Ukuran: 425mm * 360mm, atanapi numutkeun paménta konsumén.

Panutup korsi anu épéktip biaya ieu sampurna pikeun ngajaga kamar mandi anjeun bersih pikeun tamu sareng konsumén dina harga anu murah. Anjeun tiasa ogé gampang nyandak tempat kémping, ka festival musik, sareng kamar umum anu biasa sahingga anjeun tiasa tetep bersih sareng bersih. Panutup ieu dilakukeun pikeun nyocogkeun kana dispenser anu paling dijual. Unggal tinju kardus sumping sareng instruksi anu dicitak ngeunaan cara gampang pikeun masangna.

* Ngepakkeun kuantitas sareng dimensi- Ngan hiji kotak tina panutup korsi toilét ieu bakal tahan anjeun dina waktos anu réa. Panutup korsi wc kertas anu merenah ieu dibungkus dina 250 sampul. Masing-masing kasusna disertakeun ku 5 bungkus, janten total 1250 sampalan sahingga anjeun tiasa ngagaleuhna sakali sareng aranjeunna teras-terasan katingalna salamina.
* Babaturan LINGKUNGAN- Teu langkung sieun ngarusak dunya di sakuriling anjeun nalika anu anjeun badé lakukeun nyaéta tetep bersih. Panutup jamban ramah lingkungan ieu biodegradable janten anu kedah anjeun lakukeun nyaéta miceun aranjeunna atanapi siram. Aranjeunna ngarecahna sacara alami supados henteu ngarugikeun lingkungan.
* GAMPANG GANDUNG SAKIT-Nutupan korsi jamban anu tiasa diumbah ieu mangrupikeun gaya satengah lipet supados aranjeunna gampang dileungitkeun tina karton. Ieu nyababkeun kirang diperyogikeun perjuangan sareng setrés nalika nyobian nyandak aranjeunna kaluar. Gaya satengah kali ngajantenkeun aranjeunna gampang dibuka sareng dianggo gancang sareng éfisién nalika anjeun kedah angkat.
* Maké STANDALONE ATAWA FITS kana DISPENSER- Unggal bungkus 250 panutup aya dina dispenser tinju karton saderhana anu tiasa dianggo mandiri atanapi tiasa gampang dilebetkeun kana dispenser anu dijual nyalira. Panutup ieu didamel ukuran sareng bentuk idéal pikeun cocog sareng dispenser panutup wc pikeun ngajantenkeun panyimpenan sareng aksés langkung gampang tibatan anu kantos.
* BIAYA EFEKTIF JEUNG SANITARI- Harga anu murah sapertos kitu, tutup korsi wc kertas ieu bakal ngajaga kamar mandi anjeun bersih sareng bersih pikeun tamu sareng palanggan. Éta ogé saé pikeun perjalanan kémping, perjalanan, panggunaan bumi atanapi jamban umum sahingga anjeun tiasa tetep bersih sareng hariwang gratis.

Pikeun leuwih ti 20 taun, Zhonghe Paper Products Ltd. parantos ngadamel anu pangsaéna dina produk kertas saniter. Panutup korsi jamban sareng produk produk anduk kertas urang langkung unggul tibatan anu sanés dina pasaran ayeuna. Sadaya produk kami didamel dina serat premium sareng sadaya bahan baku kami tina sumber anu sustainable. Ti markas kami sareng fasilitas manufaktur di Fengcheng, Cina, kami ngadistribusikaeun produk kami di sakumna dunya.

Kami yakin produk saniter sanés ngan kedah nyayogikeun masalah kabersihan tapi gampang dianggo sareng merenah ogé.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali