Jaringan Toilet & Anduk

  • Tissues and Towels

    Jaringan sareng anduk

    Produk Kertas Fengcheng Zhonghe tiasa nyayogikeun sababaraha jinis kertas tisu sapertos kertas toilet, anduk kertas, jaringan wajah, popok, lap industri, serbet méja sareng sajabana Éta tiasa béda-béda warna, hiasan, tekstur, pola, parfum atanapi beueus. Jaringan Toilet Jaringan Toilet nyaéta produk jaringan anu paling dipésér ku konsumén. Kaseueuran urang henteu tiasa mikir hirup kurangna tisu toilét. Kualitas kertas tisu ieu tiasa ditangtoskeun ku jumlah plies, durability, kasar sareng ...