Panutup Toilet Biasa satengah satengah (Kasus 5000)

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Rincian Produk

  •  Satengah Melu, 1/2 kali lipet
  •  Panutup korsi toilét anu tiasa dianggo mangrupikeun cara anu sanés, saniter pikeun nyumponan kabutuhan kabersihan diri di kamar umum
  •  20 bungkus 250 per hal, 5000 pcs per kasus
  • Ukuran: 360x425mm
  • Beurat gram: 14 +/- 5 g / m2
  • Warna Bérés: Bodas

     

    Spésifikasi

    Warna Rengse Kategori: Bodas Tipe: toilét panutup korsi

    Patuh EPA: Henteu                         Uji SGS: patuh

    Certified EcoLogo: Henteu                     CA Prop 65 Tés: Patuh

    Certified FSC: Henteu                             Ngahontal Tés: Patuh

    Seal Héjo Disahkeun: Henteu

    Jumlah Paket: Kasus 5000       Tipe Produk: Cover                     

    Panutup korsi toilét satengah lipatan ieu mangrupikeun cara anu ramah lingkungan, tiasa dianggo, sareng kabersihan pikeun nawiskeun genah sareng kanyamanan dimana-mana jauh ti bumi. Seueur jalma henteu raoseun nganggo jamban umum, tapi nalika digabungkeun sareng fasilitas anu bersih, panutup ieu tiasa ngabantosan pikeun ngingetkeun sakedik katenangan.

    Unggal bungkus tiasa lebet kana dispenser (dijual misah) pikeun ngajantenkeun gampang sareng sanitasi pikeun tamu anjeun sabisa-bisa. Bungkusan karton ogé kalebet pitunjuk anu jelas ditulis pikeun ngabantosan staf anjeun dina instalasi. Panutupna tiasa diborosan, sareng tiasa dialungkeun atanapi disiram saatos dianggo.

    NAHA MILIH KAMI?

    * Kasihatan sareng kasalametan

    Ngahindarkeun tumuh baktéri, ngaleungitkeun kontaminasi silang sareng ngabantosan nyingkahan kanyeri psikologis disababkeun ku hubungan langsung sareng tutup korsi wc.

    * 100% CUCI

    Anggo bahan biodegradable. Cai leyur. Panutup korsi jamban kertas tiasa disiram saatos dianggo.

    * Désainer ngalipet

    Panutup satengah lipet cocog sareng sadayana dispenser panutup korsi anu populér.

    * LEMBUT JEUNG CONFORTABLE

    Kertas lemes sareng lemes kalayan kontak kulit anu raoseun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali