Panutup korsi toilét satengah tilepan

  • HALF FOLD TOILET SEAT COVERS, 100pcs/box

    SABAT FOLD TOATET SEAT COVERS, 100 pcs / box

    PANUTUP SEAT TOATET COVERS ZH Panyandakan Toilet Toilet Sareng sampurna pikeun kamar mandi umum lalu lintas di gedong kantor, hotél, klub, mall balanja sareng akademi. Unggal bungkus ngagaduhan 250 korsi jamban anu tiasa dianggo sareng sayogi dina 1/2 lipat atanapi 1/4 kali lipat. Sampul korsi toilét anu tiasa dianggo nyaéta kelas industri, hiji lapisan, kertas gsm 13-18 lemes. Korsi jamban anu tiasa dianggo nutupan ukuran 36.5W x 43L cm sareng 100% biodegradable. Dispenser pikeun panutup korsi toilét anu tiasa dianggo dijual ...
  • Toilet Seat Covers, 250 Sheets/Pack, 20 Packs/Carton

    Toilet Seat Covers, 250 Lambaran / Paket, 20 bungkus / karton

    Jok sampan jamban didesain kanggo nyayogikeun kabersihan sareng kasalametan pribadi dina kamar cuci Jenis tilepan: satengah lipat 250 lambar per bungkus, 20 bungkus per karton, 5000 lambar total
  • Hygienic safety toilet seat cover paper

    Kertas panutup korsi jamban kasalametan higienis

    Korsi jamban kaamanan hygienic nutupan kertas nyayogikeun panghalang anu bersih, garing, higienis ngalawan Uap sareng kuman. Pilih éta, sareng anjeun tiasa nyingkahan éra némpél korsi WC langsung. Pasipatan Produk * Biodegradable. * Sikat. * Paké. * Antibakteri. Cocog sareng tempat sareng jalmi mana waé. * Ramah lingkungan, tiasa leyur dina cai sareng nyingkahan colokan solokan Spesifikasi Produk / Model Bahan: 100% Virgin Pulp / Recycled PaperPaper Ukuran: 360 * 425mm Paper Weight Ra ...
  • Disposable Paper Toilet Seat Cover, Flushable,5 pack, 250 ct each

    Tutup Kursi Toilet Kertas Pakai, Flushable, 5 bungkus, masing-masing 250 ct

    GAYA HALF FOLD-Ieu korsi jamban anu tiasa di flushable mangrupikeun gaya satengah lipet supados aranjeunna gampang dileungitkeun tina karton. Ieu nyababkeun kirang diperyogikeun perjuangan sareng setrés nalika nyobian nyandak aranjeunna kaluar. Kertas Kursi Toilet Kertas Sekali Pakai Sareng Pelindung Flushable Kids & Balita Potty Pelindung Kursi Pelatihan dina Kardus Kotak Dispenser - Kanggo Toilet Wisata Umum Lalaki Awéwé Dewasa, 5 bungkus, 250 per unggal Tujuan kami pikeun ngabantosan anjeun nyiptakeun lingkungan anu bersih, aman sareng produktip.
  • Half-fold Regular Toilet Cover (Case of 5000)

    Panutup Toilet Biasa satengah satengah (Kasus 5000)

    Detil Produk Half Fold, 1/2 kali lipet korsi toilét anu tiasa dibedah mangrupikeun cara anu sanés, saniter pikeun nyumponan kabutuhan kabersihan diri di toilet umum 20 bungkus 250 per kasus, 5000 pcs per hal Ukuran: 360x425mm Gram beurat: 14 +/- 5 g / m2 Warna Rengse: Spesifikasi Bodas Rengse Kategori: Bule Type: toilet cover EPA Compliant: No SGS Test: patuh EcoLogo Certified: No CA Prop 65 Test: Compliant FSC Cer ...
  •  1/2 Fold Paper Toilet Seat Cover, Recycled

     1/2 Tilepan Kursi Toilet Kertas, Daur Ulang

    Kertas panutup korsi jamban mangrupikeun produk anu bersih, aman sareng bersih anu didamel tina bubur murni anu diimpor salaku hiji kertas sadidinten. Kertas panutup korsi jamban mangrupikeun produk anu bersih, aman sareng bersih anu didamel tina bubur murni anu diimpor. Digunakan sacara lega di jamban di Éropa, Amérika Serikat sareng nagara maju sanés. Produk ieu aya hubungan langsung sareng kulit, misahkeun baktéri sareng tiis sareng nyegah panyebaran panyakit tepa. Produk ieu ngagaduhan fitur sapertos disposable, dikumbah ku cai saatos dianggo, dégradasi gancang cai sareng henteu nyolok WC. Mangrupikeun produk anu aman sareng ramah lingkungan.
  •  1/2 Fold Paper Toilet Seat Cover, Virgin

     1/2 Cover Kertas Toilet Kursi Toilet, Parawan

    Kertas panutup korsi jamban mangrupikeun produk anu bersih, aman sareng bersih anu didamel tina bubur murni anu diimpor salaku hiji kertas sadidinten. Kertas panutup korsi jamban mangrupikeun produk anu bersih, aman sareng bersih anu didamel tina bubur murni anu diimpor. Digunakan sacara lega di jamban di Éropa, Amérika Serikat sareng nagara maju sanés. Produk ieu aya hubungan langsung sareng kulit, misahkeun baktéri sareng tiis sareng nyegah panyebaran panyakit tepa. Produk ieu ngagaduhan fitur sapertos disposable, dikumbah ku cai saatos dianggo, dégradasi gancang cai sareng henteu nyolok WC. Mangrupikeun produk anu aman sareng ramah lingkungan.