SABAT FOLD TOATET SEAT COVERS, 100 pcs / box

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

SABUKSEL FOLD TOATET SEAT COVERS

ZH Disposable Toilet Seat Covers sampurna pikeun kamar mandi umum lalu lintas di gedong perkantoran, hotél, klub, mall balanja sareng akademi. Unggal bungkus ngagaduhan 250 korsi jamban anu tiasa dianggo sareng sayogi dina 1/2 lipat atanapi 1/4 kali lipat. Sampul korsi toilét anu tiasa dianggo nyaéta kelas industri, hiji lapisan, kertas gsm 13-18 lemes. Korsi jamban anu tiasa dianggo nutupan ukuran 36.5W x 43L cm sareng 100% biodegradable. Dispenser pikeun panutup korsi wc disposable dijual nyalira sareng sayogi dina plastik atanapi stainless steel.

Kertas:       Jaringan didamel tina 100% serat parawan (70% pulp kayu keras sareng serat reed 30%).

Kertas tisu ieu dirancang pikeun leyur gancang dina cai sareng sanésna tiasa dibiodegradasi.

Liang: Henteu aya liang anu tiasa ditingali anu bakal nyegah produk tina fungsina sakumaha anu dirancang atanapi tiasa dijual pikeun nilai realisasi anu lengkep.

Timbangan Dasar: 14g / m² +/- 0,5

RÉSISTRASI PANGAJARAN: 8 gf Mesin Pitunjuk, 10 gf Palang Pitunjuk

KAHUSUSAN MUDA: 4 psi

WARNA:               Bodas kakonéng-konéngan

CAHAYAAN: 74 - 75% ISO

FLUSHABILITY: <3 detik

UKURAN:              16.73 "+/- 0.25" sareng 14.17 "+/- 0.25";

DIPASUKAN: 9,75 "; 7.00 "sisi pondok, +/- 0.0625"

DARTS: 3 @ 0.50 "+/- 0.125"

KEUREUT: 6 "x 9,75"

Etang: 100 lambar per leungeun baju +/- 2%

SLEEVES / KASUS: 20 (2000 itungan)

PAKET UKURAN: Outer Case 39X27X1.4cm

Leungeun baju: 25.5x37x2 cm

Kami tiasa nawiskeun panutup korsi toilet nganggo tutup pribadi sareng bungkusan anu dikustomisasi ku basa-basa anyar sareng barkod UPC / EAN. Sadaya panutup korsi wc disposable kami didamel di fasilitas sertifikasi ISO anu tiasa ngalengkepan audit Good Manufacturing Praktek (GMP).

Wilujeng ngahubungi kami pikeun diajar langkung seueur ngeunaan panutup korsi toilet nganggo kami, labél swasta sareng kasempetan distributor.

NAHA MILIH KAMI?

* Kasihatan sareng kasalametan

Ngahindarkeun tumuh baktéri, ngaleungitkeun kontaminasi silang sareng ngabantosan nyingkahan kanyeri psikologis disababkeun ku hubungan langsung sareng tutup korsi wc.

* 100% CUCI

Anggo bahan biodegradable. Cai leyur. Panutup korsi jamban kertas tiasa disiram saatos dianggo.

* Désainer ngalipet

Panutup satengah lipet cocog sareng sadayana dispenser panutup korsi anu populér.

* LEMBUT JEUNG CONFORTABLE

Kertas lemes sareng lemes kalayan kontak kulit anu raoseun.

Ampir 20 taun, Zhonghe Paper Products Ltd. parantos ngadamel produk kertas sanitasi anu pangsaéna. Panutup korsi jamban sareng produk produk anduk kertas urang langkung unggul tibatan anu sanés dina pasaran ayeuna. Sadaya produk kami didamel dina serat premium sareng sadaya bahan baku kami tina sumber anu sustainable. Ti markas kami sareng fasilitas manufaktur di Fengcheng, Cina, kami ngadistribusikaeun produk kami di sakumna dunya.

Kami yakin produk saniter sanés ngan kedah nyayogikeun masalah kabersihan tapi gampang dianggo sareng merenah ogé.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali