Lever Dispaced, Ngagantung Toilet Seat Cover

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Lever Dispaced, Toilet Toilet Panutup Korsi

ZH Panutup Korsi Toilét Pakais anu sampurna pikeun kamar mandi umum lalu lintas tinggi di gedong perkantoran, hotél, klub, mall balanja sareng akademi. Unggal bungkus ngagaduhan 250 korsi jamban anu tiasa dianggo sareng sayogi dina 1/2 lipat atanapi 1/4 kali lipat. Sampul korsi toilét anu tiasa dianggo nyaéta kelas industri, hiji lapisan, kertas gsm 13-18 lemes. Kursi jamban anu tiasa dianggo nyaéta 100% biodegradable sareng gancang siram. Dispenser pikeun panutup korsi wc disposable dijual nyalira sareng sayogi dina plastik atanapi stainless steel.

Beurat Barang (kg)

0,2440

Ukuran (cm)

20 * 26 sakitar

Bahan

selulosa murni

Katerangan téknis

- Box Carton ngandung tutup korsi toilet tina bahan jaringan 100% Jaringan Virgin, 14gsm 1ply.
- Ukuran jaringan (kabuka) 42 cm x 36 cm
- jaringan1 / 4 ukuran narilep 18x24cm
- Beurat per pc: 1,96g-2.3g
- Bahan buleud: Kardus. Perforasi dina kotak pikeun ngaleungitkeun jaringan.
- 125 pcs / bungkus, 24pack / ctn; 300 pcs / CTN

Bungkusan

Kasus Panjang 16.000 di
Kasus Lebar 16.000 di
Kasus Jangkungna 6.500 asup
Kubus Kubus 0,96
Kasus Beurat 18.00 sedengkeun
Kasus Jumlah 125 / pk; 24 pk / cs
Pesenan Minimum 50 cs

 

Momotan

Kodeu angkutan barang 20480-3
Kelas angkutan barang 60
Negara asal Cina
Bundling Internasional Leres
Kode Tariff anu Disaluyukeun (Ékspor) 4818900000

Diménsi

Ukuranna 11 1/2 ″ HX 15 ″ WX 1/2 ″ D
Panjang Barang 16.00 di
Barang Lebar 16.00 di
Barang Jangkungna 6,50 di
Barang Kubus 1
Beurat barang 18.00 sedengkeun

Kami tiasa nawiskeun panutup korsi toilet nganggo tutup pribadi sareng bungkusan anu dikustomisasi ku basa-basa anyar sareng barkod UPC / EAN. Sadaya panutup korsi wc disposable kami didamel di fasilitas sertifikasi ISO anu tiasa ngalengkepan audit Good Manufacturing Praktek (GMP). Wilujeng ngahubungi kami pikeun diajar langkung seueur ngeunaan panutup korsi toilet nganggo kami, labél swasta sareng kasempetan distributor.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali