Lever Dispaced Toilet Seat Cover

Pedaran pondok:

 Zhonghe Paper nyayogikeun kaayaan solusi seni pikeun ngamaksimalkeun produktivitas. Tamu anu nyeuseuh hoyong terang yén aranjeunna ngagaduhan alat pikeun tetep bersih sareng nyaman. Nawiskeun sanitasi ZH Toilet Seat Covers mangrupikeun cara anu pinter pikeun nunjukkeun anjeun jaga. Masing-masing tutup korsi wc bodas tiasa dianggo (kabeureumkeun), ngaluarkeun sakaligus dina kotak sareng masihan panangtayungan tamu anu tiasa dipercaya. Aranjeunna cocog sareng sababaraha dispenser anu dipasang dina témbok anu didesain kanggo tutup jamban, janten anjeun tiasa milih anu paling cocog pikeun bisnis anjeun.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Zhonghe Paper nyayogikeun kaayaan solusi seni pikeun ngamaksimalkeun produktivitas. Tamu anu nyeuseuh hoyong terang yén aranjeunna ngagaduhan alat pikeun tetep bersih sareng nyaman. Nawiskeun sanitasi ZH Toilet Seat Covers mangrupikeun cara anu pinter pikeun nunjukkeun anjeun jaga. Masing-masing tutup korsi wc bodas tiasa dianggo (kabeureumkeun), ngaluarkeun sakaligus dina kotak sareng masihan panangtayungan tamu anu tiasa dipercaya. Aranjeunna cocog sareng sababaraha dispenser anu dipasang dina témbok anu didesain kanggo tutup jamban, janten anjeun tiasa milih anu paling cocog pikeun bisnis anjeun.

Ukuran kotak panutup jamban ageung ageung ngajantenkeun ieu idéal pikeun jamban berkapasitas tinggi.

Panutup ieu tiasa dianggo sareng dibilas sareng dirarancang pikeun masihan sémah anjeun kapercayaan kana kabersihan kamar mandi anjeun.

Sarung jok kabersihan sanés ZH cocog sareng sababaraha dispenser, kanggo dispensing sakaligus.

Jok jok toilét ieu nyumponan padoman minimum EPA pikeun limbah pasca-konsumen

Fitur

Beurat gram kertas 14,15, 16g / m2
Jumlah / Unit 125 Lambaran / bungkus
Unit / Kasus 24 bungkus / Kasus
Jumlah / Kasus 3000 lambar / Kasus

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali