Warta

  • Waktos Post: Feb-18-2021

    Dinten ayeuna mangrupikeun dinten damel anu munggaran saatos liburan di Taun Anyar Sapi. Dinten mimiti pangwangunan mangrupikeun dinten anu bahagia pikeun sadayana kolega pikeun salam taun énggal. Isuk-isuk, urang sumping ka Toilet Seat Cover- Pusat produksi kalayan wanda anu bagja, sareng lebet ka daérah kantor. Naon anu urang tingali sareng ...Maca deui »

  • Waktos Post: Feb-17-2021

    Nilai pasar panutup jamban di 2020 nyaéta US $ 2 milyar. Dumasar kana papanggihan sareng pengamatan di luhur, tim kami ngagaduhan tingkat pertumbuhan taunan sanyawa 6,2% ti 2021 dugi ka 2027, sareng diperkirakeun tumuh dina spiral dina lima dugi ka tujuh taun ka payun. Pamisahan pasar didasarkeun kana jamban se ...Maca deui »

  • Chinese New Year Greeting- Zhonghe Paper Products
    Waktos Post: Feb-08-2021

     Ka palanggan anu kami hargana: Kami hoyong nyandak kasempetan ieu pikeun panjatkeun rasa syukur anu tulus pikeun pangrojong anu henteu berharga dina taun anu nangtang. Kasuksésan urang moal mungkin tanpa kemitraan anu penting anu urang gaduh sareng bisnis anjeun sareng hubungan anu urang karesep ku masing-masing ...Maca deui »

  • Waktos Post: Feb-02-2021

    Ngabagéakeun palanggan pikeun nganjang ka pabrik kami sareng ngabimbing padamelan urang Dina 27 Januari, pamimpin pamaréntah lokal kami sareng ketua dewan direksi konsumén penting nganjang ka perusahaan kami pikeun nganjang ka staf produksi garis payun anu teras-terasan tetep padamelan, sareng atas nami pelanggan, e ...Maca deui »

  • AS ONE PAPER MANUFACTURER, WHY CHOOSE US?
    Waktos Post: Jan-21-2021

    * KASIHATAN JEUNG KESELAMATAN Nyegah tumuh baktéri, ngaleungitkeun kontaminasi silang sareng ngabantosan nyingkahan rasa teu nyaman psikologis disababkeun ku hubungan langsung sareng sampéan korsi wc. * 100% CUCI Maké bahan biodegradable. Cai leyur. Panutup korsi jamban kertas tiasa disiram saatos dianggo. * FOL ...Maca deui »

  • Pos waktos: Jan-13-2021

    Sistem beberesih korsi jamban Kasalametan Kaséhatan tina Zhonghe Paper Products mangrupikeun cara anu épéktip pikeun mastikeun kabersihan kamar mandi. Éta mangrupikeun panutup korsi jamban sareng dispenser anu gampang dianggo sareng pembersih jamban parfum. Garing-gancang, beberesih dumasar-alkohol ieu sareng salah sahiji aplikasi tina palanggan ...Maca deui »

  • Creative Product- Roll Toilet Seat Cover
    Pos waktos: Jan-08-2021

    Tutup jok jamban gulung - Hiji jenis kertas panutup jamban kreatif kaleyuran cai anu saé, henteu hariwang Pulp kai aslina ngagaduhan kaleyuran cai anu saé henteu gampang pikeun meungpeuk WC Ukuran anu cocog pikeun nyingkahan rasa teu nyaman kulit ...Maca deui »

  • Primer seminario sobre el mercado de asientos de inodoro en 2021
    Pos waktos: Jan-03-2021

    Las vacaciones del día de a ño nuevo no han terminado, hoy convocamos a los Jefes de Departamento de producción ya los altos directivos para celebrar un penting seminario. Examinar y aplicar los planes y medidas de la estrategia y el plan de desarrollo de la empresa para 2021. Débido a la explo ...Maca deui »

  • First Seminar conference of toilet seat cover market
    Pos waktos: Jan-03-2021

    Sateuacan réngsé liburan Taun Anyar, kami ngiringan kepala produksi sareng departemén sanésna sareng manajemén menengah sareng senior pikeun ngayakeun seminar penting dinten ayeuna. Ngabahas sareng nerapkeun sababaraha rencana sareng tindakan pikeun strategi sareng rencana pangwangunan perusahaan di 2021. Kusabab ...Maca deui »

  • Pos waktos: Jan-02-2021

    Produk Kertas Fengcheng Zhonghe ngenalkeun mesin slitting otomatis pikeun nyabak ujung kertas, anu tiasa ngajantenkeun ujung kertas tina gulung sareng kertas lambar langkung rapih. Sanaos biaya kertas sakedik langkung luhur tibatan kantos kusabab hiji prosés produksi deui, panutup korsi jamban saatos digorongkeun ...Maca deui »

  • Pos waktos: Dec-31-2020

    Ujug-ujug, 2020 bakal réngsé. Dina taun ieu, émosi perjuangan ngeusian panon urang ku cimata, sareng sumanget perjuangan ngawangun tulang tonggong bangsa. Henteu janten masalah naon anu urang alami, éta mangrupikeun pangalaman sareng kamekaran anu parantos dipasihkeun ku mangtaun-taun. Urang kedah pinuh ku grati ...Maca deui »

  • Pos waktos: Dec-30-2020

    Produk Kertas Fengcheng Zhonghe ngalirkeun Inok Tanggung Jawab Sosial anu diayakeun ku Bureau Veritas di 2020 sakali deui. Ngalangkungan Inok ieu, kaunggulan manajemén kami sacara bertulang pinuh, tapi sababaraha papanggihan masih peryogi urang pikeun langkung ningkatkeun sareng ningkatkeun.Maca deui »

123 Teras> >> Halaman 1/3