Warta Industri

  • Waktos Posting: Dec-26-2020

    Proses Pabrik Kertas Tissue Bodas Sareng Nganggo Kertas Copy, ogé disebat kertas Sydney, nyaéta kertas anu meryogikeun kakuatan sareng bodas anu luhur. Kaseueuran pabrik kertas di Cina nganggo pulp kai impor pikeun ngadamel kertas salinan, Diantarana, pulp softwood kraft dilunturkeun anu pangsaéna。 Salaku tambahan kana kai impor pu ...Maca deui »

  • Pos waktos: Dec-20-2020

    Pamakéan kertas jaringan Dina Kehidupan Harian Kertas jaringan kami didamel tina sadayana bubur kai, lemes dua sisi, tahan pegatna tinggi, kateguhan anu alus, kaputihan kakuatan tinggi, stabilitas gambar warna kandel seragam, 100% pabrik pulp kai murni, perlindungan lingkungan héjo, daur ulang, salinan bodas ...Maca deui »

  • Toilet paper seat cover has the environmental protection and convenience
    Pos waktos: Dec-06-2020

    Kertas sampul korsi toilét ogé mangrupikeun salah sahiji asesoris alat bantu anu dianggo sareng wc. Éta biasana dianggo di tempat umum. Nanging, sababaraha hotél kelas luhur milih nganggo jamban sapertos kieu. Nanging, urang tiasa hariwang yén wc henteu saniter, janten kami resep milih kertas tisu wc salaku ...Maca deui »

  • How to identify the quality of toilet seat cover
    Waktos Posting: Dec-04-2020

    Toilet paper pad mangrupikeun jinis tulisan anu sering urang anggo dina kahirupan urang sadidinten, tapi anjeun terang naon rahasia kaséhatan anu disumputkeun dina tisu wc? Pabrik kertas toilét bakal ngawartosan anjeun. 1. Merk kertas bantal anu sami, mahal atanapi mirah saé Dua jinis kertas wc kalayan bungkus anu sami, hiji nyaéta ...Maca deui »

  • Waktos Post: Nov-19-2020

     Di pasar, aya jinis twe tina kertas sampul jamban, salah sahijina kertas sampul jamban kalayan pulp parawan sareng kertas sampul jamban kalayan pulp daur ulang, Naon bedana pulp parawan sareng pulp daur ulang? 1. Bahan baku anu béda dianggo. Salaku bahan baku parawan lengkep pu ...Maca deui »

  • Waktos Post: Nov-19-2020

    Produk Kertas Fengcheng Zhonghe mangrupikeun pabrik unik panutup korsi wc, sareng suksés kéngingkeun sertipikat Sértipikasi Sistem Manajemén Kaséhatan sareng Kasalametan Pendudukan di Cina. Maca deui »

  • Waktos Post: Nov-19-2020

     Panutup korsi toilét anti baktérium sareng antivirus énggal parantos hasil diluncurkeun Saatos langkung ti opat bulan panilitian sareng pamekaran, perusahaan kami parantos ngembangkeun jinis kertas panutup jamban antibakteri sareng kertas bantal toilet. Ngalangkungan panggunaan bantal wc disposable ieu ...Maca deui »