Tembok ABS Plastik Dipasang 1/2 Lipat Toilet Kertas Kursi dispenser

Pedaran pondok:

- Tahan dugi ka hiji atanapi dua bungkus 1/2 tilepan korsi jamban korsi toilet - Desain kompak pikeun hemat ruang. Permukaan ngagurilap. - Warna bodas sayogi pikeun nyumponan kabutuhan pasar anu béda


Detil Produk

Tanda Produk

Deatils

Ngaran Produk Tolilet Kursi Cover Cover Dispenser
Modél No. ZH-011-A
Ukuranna 27 * 41.3 * 5cm
Qty / CTN 20 PCS / CWN
Bahan Palastik ABS
Ukuran karton 46 * 44 * 61 cm
Nyetak logo layar sutra
Beurat total 13kg
Ngalereskeun Jenis Tembok Dipasang

Warna Produk

- Tahan nepi ka hiji atanapi dua bungkus 1/2 tilepan korsi jamban anduk kertas

- Desain kompak pikeun hemat rohangan .Glossy permukaan ngagurilap.

- Warna bodas sayogi pikeun nyumponan kabutuhan pasar anu béda

Rincian Desain

Dijieunna tina bahan plastik ABS bodas, anu bakal ngajaga tampilan bersih na salami periode anu langkung panjang.

- Masang permanén sareng set sekrup.

Adventage Produk

- Kami nyayogikeun anjeun struktur anu lengkep tina dispenser anduk kertas.
- Pokus kana detil, urang ngusahakeun ngadamel dispenser anduk kertas paling éndah.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali