Kapasitas produksi

Fasilitas jeung alat Produksi anu canggih mastikeun kapasitas urang cukup pikeun ngahasilkeun sareng nganteurkeun barang ku cara épisién anu langkung luhur

Perbaikan sareng pembaruan mesin pembuatan kertas, ngahasilkeun kertas dasar kualitas luhur panutup korsi toilét

Mesin slitting otomatis sareng kecepatan luhur sareng mesin rewinding

Inovatif, motong otomatis, tilepan sareng mesin cacah