Produk

  • Toilet Seat Covers, AIRCRAFT HYGIENE PRODUCTS

    Toilet Kursi Nyertakeun, PRODUK KEBERSIHAN AIRCRAFT

    PRODUK HYGIENE AIRCRAFT- Jok Toilet
  • HALF FOLD TOILET SEAT COVERS, 100pcs/box

    SABAT FOLD TOATET SEAT COVERS, 100 pcs / box

    PANUTUP SEAT TOATET COVERS ZH Panyandakan Toilet Toilet Sareng sampurna pikeun kamar mandi umum lalu lintas di gedong kantor, hotél, klub, mall balanja sareng akademi. Unggal bungkus ngagaduhan 250 korsi jamban anu tiasa dianggo sareng sayogi dina 1/2 lipat atanapi 1/4 kali lipat. Sampul korsi toilét anu tiasa dianggo nyaéta kelas industri, hiji lapisan, kertas gsm 13-18 lemes. Korsi jamban anu tiasa dianggo nutupan ukuran 36.5W x 43L cm sareng 100% biodegradable. Dispenser pikeun panutup korsi toilét anu tiasa dianggo dijual ...
  • Toilet Seat Covers, 250 Sheets/Pack, 20 Packs/Carton

    Toilet Seat Covers, 250 Lambaran / Paket, 20 bungkus / karton

    Jok sampan jamban didesain kanggo nyayogikeun kabersihan sareng kasalametan pribadi dina kamar cuci Jenis tilepan: satengah lipat 250 lambar per bungkus, 20 bungkus per karton, 5000 lambar total
  • Disposable  Flushable Toilet Seat Cover Paper

    Kertas Panutup Korsi Toilet Flushable Dipakai

    Tutup korsi wc kertas sekali pakai 1) leyur cai langsung 2) didamel ku 14-16gsm 100% bubur parawan 3) bawa-pulang; Ramah lingkungan Eco-friendly Cover korsi wc kertas 100% flushable panutup korsi toilet sekali pakai 
  • 1/4 Fold Flushable Paper Toilet Seat Cover

    1/4 Melu Kertas Toilet Kursi Flushable Cover

    Perlindungan anu hadé pikeun kulit sareng hindarkeun baktéri. Dipaké di WC di tempat damel, kantor, Gym, Pubs, réstoran, bar anggur, sakola, klinik, rumah sakit sareng seueur deui tempat.
  • Sanitary use 1/4 fold Paper toilet seat cover

    Pamakéan sanitasi 1/4 tilepan Korsi jamban korsi

    Perlindungan anu hadé pikeun kulit sareng hindarkeun baktéri. Dipaké di WC di tempat damel, kantor, Gym, Pubs, réstoran, bar anggur, sakola, klinik, rumah sakit sareng seueur deui tempat.
  • Tissues and Towels

    Jaringan sareng anduk

    Produk Kertas Fengcheng Zhonghe tiasa nyayogikeun sababaraha jinis kertas tisu sapertos kertas toilet, anduk kertas, jaringan wajah, popok, lap industri, serbet méja sareng sajabana Éta tiasa béda-béda warna, hiasan, tekstur, pola, parfum atanapi beueus. Jaringan Toilet Jaringan Toilet nyaéta produk jaringan anu paling dipésér ku konsumén. Kaseueuran urang henteu tiasa mikir hirup kurangna tisu toilét. Kualitas kertas tisu ieu tiasa ditangtoskeun ku jumlah plies, durability, kasar sareng ...
  • 1/4 Fold Sanitary Toilet Paper Seat Cover,125pcs/box

    1/4 Melu Toilet Toilet Kertas Kursi Cover, 125 pcs / box

    Disable Quarter Fold Sanitary Toilet Kertas Kursi Cover Rincian Gancang Tempat Asalna: Fengcheng, China Number Model: ZH-1 / 4F125 Feature: Disposable, Sustainable, Stocked, User-friendly Packing: 125 pcs / box, 40 box per carton Material: 14 -16g / m2 serat kai parawan Melu: 1/4 Barang: Toilet Paper Tissue Jumbo Roll Supply Kamampuhan: 40000 karton per bulan Dipak masing-masing sareng kaamanan Adventage Produk - Panjang tiasa dirobih dugi ka panjangna - Ply tiasa ...
  • Hygienic safety toilet seat cover paper

    Kertas panutup korsi jamban kasalametan higienis

    Korsi jamban kaamanan hygienic nutupan kertas nyayogikeun panghalang anu bersih, garing, higienis ngalawan Uap sareng kuman. Pilih éta, sareng anjeun tiasa nyingkahan éra némpél korsi WC langsung. Pasipatan Produk * Biodegradable. * Sikat. * Paké. * Antibakteri. Cocog sareng tempat sareng jalmi mana waé. * Ramah lingkungan, tiasa leyur dina cai sareng nyingkahan colokan solokan Spesifikasi Produk / Model Bahan: 100% Virgin Pulp / Recycled PaperPaper Ukuran: 360 * 425mm Paper Weight Ra ...
  • Disposable Paper Toilet Seat Cover, Flushable,5 pack, 250 ct each

    Tutup Kursi Toilet Kertas Pakai, Flushable, 5 bungkus, masing-masing 250 ct

    GAYA HALF FOLD-Ieu korsi jamban anu tiasa di flushable mangrupikeun gaya satengah lipet supados aranjeunna gampang dileungitkeun tina karton. Ieu nyababkeun kirang diperyogikeun perjuangan sareng setrés nalika nyobian nyandak aranjeunna kaluar. Kertas Kursi Toilet Kertas Sekali Pakai Sareng Pelindung Flushable Kids & Balita Potty Pelindung Kursi Pelatihan dina Kardus Kotak Dispenser - Kanggo Toilet Wisata Umum Lalaki Awéwé Dewasa, 5 bungkus, 250 per unggal Tujuan kami pikeun ngabantosan anjeun nyiptakeun lingkungan anu bersih, aman sareng produktip.
  • Quarter-fold toilet seat covers

    Kursi toilét saparapat-lip

    Jamban korsi jamban didesain kanggo nyayogikeun kabersihan sareng kasalametan pribadi anu hadé dina kamar cuci
  • Sanitary Personal Seat Covers, hanging plate

    Kursi Pribadi Pribadi Saniter, piring gantung

    Panutup korsi jamban sanitasi cocog sareng sababaraha dispenser, kanggo dispensasi sakaligus
123 Teras> >> Halaman 1/3