Kursi toilét saparapat-lip

Pedaran pondok:

Jamban korsi jamban didesain kanggo nyayogikeun kabersihan sareng kasalametan pribadi anu hadé dina kamar cuci


Detil Produk

Tanda Produk

Cover Kursi Toilet Kuartal Lipat, 1/4 ngalipet

Kertas panutup korsi jamban mangrupikeun produk anu bersih, aman sareng bersih anu didamel tina bubur murni anu diimpor. Digunakan sacara lega di jamban di Éropa, Amérika Serikat sareng nagara maju sanés. Produk ieu aya hubungan langsung sareng kulit, misahkeun baktéri sareng tiis sareng nyegah panyebaran panyakit tepa. Produk ieu ngagaduhan fitur sapertos disposable, dikumbah ku cai saatos dianggo, dégradasi gancang cai sareng henteu nyolok WC. Produk ramah lingkungan anu aman.

Jaga kamar mandi anjeun bersih sareng bersih kalayan 25 kotak ieu 200-count saperangkat korsi toilét saparapat kali lipet.
Ngajaga pagawé sareng konsumén tina kuman nganggo panutup jamban ieu. Kotak anu gampang dianggo cocog sareng kaseueuran dispenser anu dipasang dina témbok, sareng tutupna tiasa dianggo pikeun panggunaan sakali. IeuPanutup korsi toilet dijamins gancang ngabubarkeun, anu langkung saé pikeun lingkungan.

Spésifikasi:

Beurat Gram: 13-18g / m2

Ukuran: 360 x425mm

Paking: 30-200 lembar / kotak, 10 -50 kotak / karton

Jamban korsi jamban didesain kanggo nyayogikeun kabersihan sareng kasalametan pribadi anu hadé dina kamar cuci
Didamel tina kertas bodas
Minuhan atanapi ngaleuwihan standar Seal Héjo
100% biodegradable
Gancang siram
Levered Dibébaskeun dirancang pikeun pas dina dispsenser jinis uas

Disposable sareng gampang dianggo. Solusi higienis pikeun kamar mandi umum nay.

Dijieunna tina 70% serat didaur, Kontén Kontén Konsumén: 30%, 1 ply.

100% siram sareng bakal gancang ngaleyurkeun dina sistem septik. Paket dispenser batin nyayogikeun hiji-hiji-hiji waktos kanggo ngirangan limbah bari gaya satengah lipatna nampung paling seueur kios toilét sareng dispenser panutup korsi.

Fitur Spésifikasi:
* Sampul korsi toilét kertas anu tiasa dianggo;
* Air-land digunakeun pikeun panutup korsi anu tiasa dianggo: leyur cai, henteu bahaya pikeun kulit, ramah lingkungan.
* Nyetak desain sérver server.
* Panutup korsi tiasa dianggo sareng sanitasi.
* Tarik bagian sapertos busur. Nyebarkeun sampulur teras disimpen dina korsi, pencét tombol siram saatos nganggo jamban.
* Semprotkeun malah nepi ka sumebar dina tempat cicing dina urinoin kana pager, di jero giliran irisan létah sacara otomatis tumiba kana urinal di jero, kanggo nyegah cai semprot dugi kana cangkéng, sareng anggo nepi ka bérés, sareng ngumbah cai nyaéta sacara otomatis dicandak.
* Cocog pikeun rumah sakit, bioskop, gim, pusat perbelanjaan, réstoran, hotél, tempat istirahat jalan tol, ruang konvensi, kantor pamaréntah, sakola, pesawat udara, feri komuter, karéta, bidét sareng unggal tempat sanés.

NAHA MILIH KAMI?

* Kasihatan sareng kasalametan

Ngahindarkeun tumuh baktéri, ngaleungitkeun kontaminasi silang sareng ngabantosan nyingkahan kanyeri psikologis disababkeun ku hubungan langsung sareng tutup korsi wc.

* 100% CUCI

Anggo bahan biodegradable. Cai leyur. Panutup korsi jamban kertas tiasa disiram saatos dianggo.

* Désainer ngalipet

Panutup satengah lipet cocog sareng sadayana dispenser panutup korsi anu populér.

* LEMBUT JEUNG CONFORTABLE

Kertas lemes sareng lemes kalayan kontak kulit anu raoseun.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali