Gulung Toilet panutup korsi

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Panutup korsi toilét gulung

 

Parameter produk

Bahan utama: pulp kai aslina

Tingkat kualitas: Canggih

Beurat gram kertas: 14 +/- 5 g / m2

Ukuran kertas: 430x360mm

Spésifikasi unggal gulung: diameter 150mm x lébar 360mm

Jumlah per gulung: 380 lambar

Jumlah per kotak: 11 gulungan

 

Fitur produk:

Kelarutan cai anu saé, henteu hariwang

Bubur kai aslina ngagaduhan kelarutan cai anu saé anu henteu gampang pikeun meungpeuk jamban

Ukuran anu cocog pikeun nyingkahan rasa teu nyaman kulit dina kontak sareng wc

Panjang unggal gulung panjang pisan, anu tiasa ngirangan waktos ngarobah kertas sareng ngahémat waktos sareng usaha

Nalika nganggo, éta saé pikeun ngasingkeun kulit tina washer jamban

Saatos dianggo, pencét tombol siram pikeun siram kertas wc tanpa noél

Ngaliwatan alat pick-up kertas anu cerdas, unggal motong ukuranana pas, ngan ukur némpél kertas anu tiasa dianggo pikeun nyingkahan inféksi silang

Dijieunna tina pulp aslina, kertasna lemes sareng lemes

Kertas dasarna parantos diubaran dina 450 ℃ pikeun kaamanan sareng kabersihan

Formula khusus ngajantenkeun kertas ngagaduhan dispersibilitas anu saé pikeun nyegah sumbatan solokan

Disposable, épéktasi épéktip virus sareng noda

Éta langkung séhat dianggo tanpa nambihan kacaangan lampu neon

Dina usum salju, éta tiasa nyegah toilet tina katirisan sareng masihan anjeun perawatan anu haneut

 

Anggo kertas korsi toilét nganggo cloud pad, sareng anggo éta nganggo pickup kertas calakan cloud pad

 

Bawa anjeun pangalaman toilet anu langkung saé sareng langkung cocog


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali