Dispenser panutup korsi toilét

  • Plastic ABS Wall Mounted Lever dispenser

    Plastik ABS Tembok Dipasang Lever dispenser

    - Tahan dugi ka hiji bungkus kertas panutup korsi jamban piring gantung - Desain kompak pikeun hemat ruang. Permukaan ngagurilap glossy. - Warna bodas sayogi pikeun nyumponan kabutuhan pasar anu béda
  • Plastic ABS Wall Mounted Lever dispenser

    Plastik ABS Tembok Dipasang Lever dispenser

    WARNA PRODUK - Tahan dugi ka hiji bungkus kertas panutup jamban piring gantung - Desain kompak pikeun hemat ruang. Permukaan ngagurilap. - Warna bodas sayogi pikeun nyumponan pasar anu béda peryogi DESAIN DETAIL - Dijieunna tina bahan plastik ABS bodas, anu bakal ngajaga tampilan bersih na salami periode anu langkung panjang. - Masang permanén sareng set sekrup. PRODUK ADVENTAGE 1.Engineering cangkang plastik kalayan penampilan anu éndah, desain méwah inovasi, geulis sareng praktis, pantes artos, pastikeun panggunaan panyalindungan lingkungan anu aman, merenah. 2. Setélan dipasang témbok, instalasi saderhana sareng gampang dianggo. 3. produk kualitas luhur kalayan jasa bintang, hayu anjeun kalayan pikaresepeun, yakin. 4. Husus cocog pikeun jamban hotél senior, réstoran, hiburan, gedong kantor, rumah tangga sareng sajabina. 5. Tiasa nyitak logo anjeun nyalira dina dispenser.
  • Plastic ABS Wall Mounted 1/4 Fold dispenser

    Tembok ABS Plastik dipasang 1/4 Melu dispenser

    Tembok ABS Plastik Dipasang 1/4 Melu Toilet Kertas Kursi Dispenser dispenser 1.Engineering cangkang plastik kalayan penampilan anu éndah, desain mewah inovasi, geulis sareng praktis, pantes artos, pastikeun panggunaan perlindungan lingkungan, aman, merenah. 2. Setélan dipasang témbok, instalasi saderhana sareng gampang dianggo. 3. produk kualitas luhur kalayan jasa bintang, hayu anjeun kalayan pikaresepeun, yakin. 4. Husus cocog pikeun jamban hotél senior, réstoran, hiburan, gedong kantor, rumah tangga sareng sajabina. 5. Tiasa nyitak logo anjeun nyalira dina dispenser. Ngaran produk Tolilet Seat Cover paper Dispenser Model No. ZH-016-A Ukuran 21 * 30 * 5.5cm Qty / ctn 20 pcs / ctn Bahan ABS plastik karton ukuran 44.5 * 35 * 64.2cm Logo percetakan layar sutra Total beurat 7.5kg Type Fixing Tembok dipasang 20' wadah beban: 5600 pcs
  • Plastic ABS Wall Mounted 1/2 Fold  Toilet Paper Seat Cover dispenser

    Tembok ABS Plastik Dipasang 1/2 Lipat Toilet Kertas Kursi dispenser

    - Tahan dugi ka hiji atanapi dua bungkus 1/2 tilepan korsi jamban korsi toilet - Desain kompak pikeun hemat ruang. Permukaan ngagurilap. - Warna bodas sayogi pikeun nyumponan kabutuhan pasar anu béda
  • Stainless Steel 1/2 Fold Paper Toilet Seat Cover Dispenser

    Stainless steel 1/2 Melu Kertas Toilet Kursi Dispenser

    - Tahan dugi ka hiji atanapi dua bungkus anduk kertas korsi toilét 1/4 tilepan - Desain kompak pikeun hemat ruang. Permukaan ngagurilap glossy. - Silver Shiny Finish sayogi pikeun nyumponan kabutuhan pasar anu béda