Toilet Seat Covers, 250 Lambaran / Paket, 20 bungkus / karton

Pedaran pondok:

Jok sampan jamban didesain kanggo nyayogikeun kabersihan sareng kasalametan pribadi dina kamar cuci Jenis tilepan: satengah lipat 250 lambar per bungkus, 20 bungkus per karton, 5000 lambar total


Detil Produk

Tanda Produk

1/2 Kertas Cover Toilet Toilet, Kertas Satengah lipat

Eusian dispenser toilét ku sampul korsi wc kertas bodas ieu.
Ningkatkeun kabersihan anu ditangtoskeun dina kamar mandi anu dibagikeun sareng ieu panutup korsi WC kertas sustainables. Desain satengah lipat gampang ditempatkeun, sedengkeun konstruksi anu gampang dibebaskeun henteu ngarugikeun sistem septik. Unggal bungkus ngandung 250 sampul, ngirangan kunjungan pangropéa pikeun ngeusian deui. Kalayan 20 bungkus dina karton, panutup korsi wc kertas bodas ieu mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun kantor atanapi ruang komérsial anu langkung ageung.

Jamban korsi jamban didesain kanggo nyayogikeun kabersihan sareng kasalametan pribadi anu hadé dina kamar cuci
Jinis tilepan: satengah kali lipat, 1/2 kali lipat
250 lambar per bungkus, 20 bungkus per karton, total 5000 lambar
Flushable pikeun panangtayungan Saniter
Didamel tina 100% kertas daur ulang
Minuhan atanapi ngaleuwihan standar Seal Héjo

Fitur :
* Sampul korsi toilét kertas anu tiasa dianggo;
* Air-land digunakeun pikeun panutup korsi anu tiasa dianggo: leyur cai, henteu bahaya pikeun kulit, ramah lingkungan.
* Nyetak desain sérver server.
* Panutup korsi tiasa dianggo sareng sanitasi.
* Tarik bagian sapertos busur. Nyebarkeun sampulur teras disimpen dina korsi, pencét tombol siram saatos nganggo jamban.
* Semprotkeun malah nepi ka sumebar dina tempat cicing dina urinoin kana pager, di jero giliran irisan létah sacara otomatis tumiba kana urinal di jero, kanggo nyegah cai semprot dugi kana cangkéng, sareng anggo nepi ka bérés, sareng ngumbah cai nyaéta sacara otomatis dicandak.
* Cocog pikeun rumah sakit, bioskop, gim, pusat perbelanjaan, réstoran, hotél, tempat istirahat jalan tol, ruang konvensi, kantor pamaréntah, sakola, pesawat udara, feri komuter, karéta, bidét sareng unggal tempat sanés.

  • Ngamajukeun Sanitasi: nyayogikeun panghalang pelindung antara individu sareng korsi wc.
  • Cekap: Dispéksi hiji-hiji ngan ukur ku sintreuk jari
  • Gampang Dipaké: Henteu diperyogikeun, dicabak atanapi dibukaan. Langsung ti dispenser kana korsi wc.
  • Pembuangan saderhana: Bagian tengah die cut sareng otomatis narik korsi jamban nutupan solokan pas wc diucurkeun.
  • Ramah lingkungan: Lengkep leyur cai, aman pikeun sadaya sistem pipa.

 

NAHA MILIH KAMI?

* Kasihatan sareng kasalametan

Ngahindarkeun tumuh baktéri, ngaleungitkeun kontaminasi silang sareng ngabantosan nyingkahan kanyeri psikologis disababkeun ku hubungan langsung sareng tutup korsi wc.

* 100% CUCI

Anggo bahan biodegradable. Cai leyur. Panutup korsi jamban kertas tiasa disiram saatos dianggo.

* Désainer ngalipet

Panutup satengah lipet cocog sareng sadayana dispenser panutup korsi anu populér.

* LEMBUT JEUNG CONFORTABLE

Kertas lemes sareng lemes kalayan kontak kulit anu raoseun.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali