Toilet Kursi Nyertakeun, PRODUK KEBERSIHAN AIRCRAFT

Pedaran pondok:

PRODUK HYGIENE AIRCRAFT- Jok Toilet


Detil Produk

Tanda Produk

Tutup Jok Toilet Zhonghe's idéal pikeun dianggo dina jamban fasilitas transportasi, nyayogikeun panghalang anu bersih sareng bersih di antara jamban sareng pangguna.

Hal-hal sakedik tiasa ngabédakeun industri ageung, boh pikeun kapuasan konsumén sareng kabersihan sareng épisiénsi sacara umum. Nyayogikeun jamban korsi toilet anu tiasa dianggo mangrupikeun salah sahiji cara alit Zhonghe Paper Products tiasa ngabantosan maskapai nunjukkeun perawatan sareng perhatian anu langkung lengkep kana detilna.

Fitur:

Panutup korsi jamban kertas tisu bodas, beurat gram: 14-18gsm

Bungkus cocog dispenser maskapai standar

Kacida leyur sareng biodegradable

30-150 nutupan per bungkus
5-20 bungkus per karton

Kertas panutup korsi jamban mangrupikeun produk anu bersih, aman sareng bersih anu didamel tina bubur murni anu diimpor. Digunakan sacara lega di jamban di Éropa, Amérika Serikat sareng nagara maju sanés. Produk ieu aya hubungan langsung sareng kulit, misahkeun baktéri sareng tiis sareng nyegah panyebaran panyakit tepa. Produk ieu ngagaduhan fitur sapertos disposable, dikumbah ku cai saatos dianggo, dégradasi gancang cai sareng henteu nyolok WC. Éta produk anu ramah lingkungan anu aman.‍

Kami tiasa nawiskeun panutup korsi toilet nganggo tutup pribadi sareng bungkusan anu dikustomisasi ku basa-basa anyar sareng barkod UPC / EAN. Sadaya panutup korsi wc disposable kami didamel di fasilitas sertifikasi ISO anu tiasa ngalengkepan audit Good Manufacturing Praktek (GMP). Wilujeng ngahubungi kami pikeun diajar langkung seueur ngeunaan panutup korsi toilet nganggo kami, labél swasta sareng kasempetan distributor.

NAHA MILIH KAMI?

* Kasihatan sareng kasalametan

Ngahindarkeun tumuh baktéri, ngaleungitkeun kontaminasi silang sareng ngabantosan nyingkahan kanyeri psikologis disababkeun ku hubungan langsung sareng tutup korsi wc.

* 100% CUCI

Anggo bahan biodegradable. Cai leyur. Panutup korsi jamban kertas tiasa disiram saatos dianggo.

* Désainer ngalipet

Panutup satengah lipet cocog sareng sadayana dispenser panutup korsi anu populér.

* LEMBUT JEUNG CONFORTABLE

Kertas lemes sareng lemes kalayan kontak kulit anu raoseun.

 Ampir 20 taun, Zhonghe Paper Products Ltd. parantos ngadamel produk kertas sanitasi anu pangsaéna. Panutup korsi jamban sareng produk produk anduk kertas urang langkung unggul tibatan anu sanés dina pasaran ayeuna. Sadaya produk kami didamel dina serat premium sareng sadaya bahan baku kami tina sumber anu sustainable. Ti markas kami sareng fasilitas manufaktur di Fengcheng, Cina, kami ngadistribusikaeun produk kami di sakumna dunya. 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali